Politica de confidentialitate online

Date persoanle

Conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor (GDPR), datele cu caracter personal sunt definite ca:

"Orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un identificator cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie, un identificator online sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, mental, economic, cultural sau social al persoanei fizice".

Cum folosim informatiile dumneavoastra

Aceasta politica de confidentialitate va arata cum vom colecta si utiliza datele dvs. personale [informatii suplimentare despre serviciile si activitatile pe care le utilizati pentru a culege datele personale, de exemplu: cookie-uri, profilari, reclamatii, abonamente etc.).

De ce Lemon Interior Design S.R.L. trebuie sa colecteze si sa stocheze date personale?

Pentru a va furniza un serviciu trebuie sa colectam date personale pentru corespondenta si/sau furnizarea de servicii detaliate. În ceea ce priveste contactarea in scopuri de marketing, Lemon Interior Design S.R.L. va va contacta pentru consimtamantul suplimentar.

Lemon Interior Design S.R.L. va impartasi datele mele personale altor persoane?

Este posibil sa transmitem datele dvs. personale furnizorilor de servicii terti. Orice terte parti catre care transmitem datele dvs. sunt obligate sa pastreze in siguranta datele primite si sa le foloseasca numai pentru a furniza serviciile proprii in numele nostru. Atunci cand nu mai au nevoie de datele dvs. pentru a indeplini aceste servicii, acestia vor dispune de datele dvs. in conformitate cu procedurile Lemon Interior Design S.R.L.

Cum va utiliza Lemon Interior Design S.R.L. datele personale pe care le colecteaza despre mine?

Lemon Interior Design S.R.L. va procesa (colecta, stoca si utiliza) informatiile pe care le furnizati intr-un mod compatibil cu Regulamentul UE privind protectia generala a datelor (GDPR). Ne vom stradui sa va pastram informatiile exacte si actualizate si sa nu le pastram mai mult timp decat este necesar. Lemon Interior Design S.R.L. este obligata sa pastreze informatii in conformitate cu legile in vigoare, cum ar fi informatiile necesare conform Ordinului 2634/2015 privind documentele financiare si contabile. Cat timp ar trebui pastrate anumite tipuri de date cu caracter personal poate fi reglementat si de cerinte specifice sectorului de afaceri si practici aferent. Datele personale pot fi pastrate in plus fata de aceste perioade, in functie de nevoile individuale ale afacerii.

În ce conditii ma va contacta Lemon Interior Design S.R.L.?

Scopul nostru este sa nu fim invazivi si ne angajam sa nu punem intrebari irelevante sau inutile. În plus, informatiile pe care le furnizati vor face obiectul unor masuri si proceduri riguroase pentru a minimiza riscul accesului neautorizat sau al dezvaluirii.

Pot afla datele personale pe care organizatia le detine despre mine?

Lemon Interior Design S.R.L. la cererea dvs. poate confirma informatiile pe care le detinem despre dvs. si modul in care sunt procesate. Daca Lemon Interior Design S.R.L. detine date personale despre dvs., puteti solicita urmatoarele informatii:

  • · Denumirea si datele de contact ale organizatiei care a stabilit scopul si mijloacele de prelucrare ale datelor cu caracter personal. În unele cazuri, acesta va fi un reprezentant in UE.
  • · Date de contact ale responsabilului cu protectia datelor, dupa caz.
  • · Scopul prelucrarii, precum si baza legala pentru prelucrare.
  • · Daca prelucrarea se bazeaza pe interesele legitime ale Organizatiei sau ale unei terte parti, informatii despre aceste interese.
  • · Categoriile de date cu caracter personal colectate, stocate si procesate.
  • · Destinatari sau categorii de destinatari la care datele sunt / vor fi dezvaluite.
  • · Daca intentionam sa transferam datele personale intr-o tara terta sau intr-o organizatie internationala, informatii despre modul in care asiguram acest lucru in conditii de siguranta. UE a aprobat trimiterea de date cu caracter personal in unele tari deoarece acestea indeplinesc un standard minim de protectie a datelor. În alte cazuri, ne vom asigura ca exista masuri specifice pentru a va asigura datele cu caracter personal.
  • · Cat timp vor fi stocate datele.
  • · Detaliile privind drepturile dvs. de a corecta, sterge, restrictiona sau obiecta la o astfel de procesare.
  • · Informatii despre dreptul dvs. de a va retrage consimtamantul in orice moment.
  • · Cum sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere.
  • · Daca furnizarea de date cu caracter personal este o cerinta legala sau contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract, precum si daca sunteti obligat sa furnizati datele cu caracter personal si posibilele consecinte ale nefurnizarii acestor date.
  • · Sursa datelor personale daca nu a fost colectata direct de la dvs.
  • · Orice detalii si informatii despre luarea deciziilor automate, cum ar fi profilarea si orice informatii relevante despre logica implicata, precum si semnificatia si consecintele preconizate ale unei astfel de procesari.

Ce documente sunt necesare sa furnizez pentru a beneficia de drepturile mele?

Lemon Interior Design S.R.L. accepta urmatoarele forme de identificare atunci cand sunt solicitate informatii despre datele dvs. personale:
[Ex: Pasaport, permis de conducere, certificat de nastere, factura de utilitate (din ultimele 3 luni) etc.]

Drepturi vizate Descriere
Accesul Puteti sa ne cereti:
  • · sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
  • · sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
  • · sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.
Rectificarea Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.
Stergerea datelor Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
  • · acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • · v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
  • · dati curs unui drept legal de a va opune; sau
  • · acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • · ne revine o obligatie legala in acest sens.
  • Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:
  • · pentru respectarea unei obligatii legale; sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
  • Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Restrictionarea prelucrarii datelor Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
  • · acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
  • · prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
  • · acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
  • · v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.
  • Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:
  • · avem consimtamantul dvs.; sau
  • · pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
  • · pentru a proteja drepturile Lemon Interior Design S.R.L. sau ale altei persoane fizice sau juridice.
Portabilitatea datelor Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat" direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:
  • · prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
  • · prelucrarea se face prin mijloace automate.
Opozitia
  • Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.
  • De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.
Luarea de decizii automate
  • Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:
  • · produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau
  • · va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.
  • Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:
  • · ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • · este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau
  • · se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.
Plangeri
  • Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
  • Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
  • B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
  • Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212
  • E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
  • Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca ne puteti contacta in orice moment prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati: